Moderna vila sa bazenom i prekrasnim pogledom na more u Blizikućama

ID
750.000€
Lokacija
Blizikuće
Grad
Region
Tip
Kuća
Površina
254m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Unutrašnja površina
163m2
Površina zemljišta
367m2
Soba
3
Kupatila
1
Br. terasa
3
Parking
Da

Na prodaju je moderna vila sa bazenom i prekrasnim pogledom na more u Blizikućama.
Ova prekrasna prostrana vila izgrađena je u tradicionalnom stilu koristeći moderne metode gradnje uz očuvanje tradicionalnih materijala kamena i drveta. Ovo je luksuzna, svijetla kuća u kojoj je priroda vaše najbolje društvo. Samo nekoliko minuta vožnje do obale, i naći ćete se na osamljenim pješčanim plažama sa tirkiznom, netaknutom vodom.
Ova dvospratna vila sa nevjerovatnim pogledom pružiće vam beskrajne i jedinstvene zalaske sunca sa svake od tri terase kuće. Vila je projektovana tako da ćete i iz unutrašnjosti kuće, sa prozora kuhinje i trpezarije, kao i spavaćih soba na drugom spratu, moći da posmatrate prekrasne poglede koje priroda nudi, po svakom vremenu.
Vila se nalazi u ekskluzivnom stambenom kompleksu, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 250 metara, u selu Tudorovići kod Svetog Stefana. Na placu od 367m2 nalazi se uređena bašta na dva nivoa i bazen sa pogledom na Jadransko more i cijelu Budvansku rivijeru.
U prizemlju se nalazi prostrana kuhinja opremljena Siemens aparatima, hladnjakom za vino, namještajem od visokokvalitetnih prirodnih drvenih materijala, kao i kuhinjskom radnom pločom i ostrvom od prirodnog kamena. Tu je i udoban dnevni boravak i trpezarija. Prostran je i svijetao sa prozorima sa obje strane koji omogućavaju ulazak dnevne svjetlosti u bilo koje doba dana, i jedna prostrana spavaća soba sa sopstvenim garderoberom i kupatilom.
Na spratu se nalaze dvije spavaće sobe u kojima možete u miru uživati ​​u suncu i nevjerovatnom pogledu na more. Na istom nivou, između spavaćih soba, je prostrano kupatilo.
Na teritoriji kuće nalazi se objekat površine 40 m2 sa dovodom struje i vode, kao i mogućnošću prenamjene u saunu ili pomoćni ljetnikovac.
Kuća se nalazi u naselju od 36 kuća, potpuno je privatna. Malo je nekretnina koje sa sigurnošću mogu tvrditi da njihovi prozori pružaju najbolji pogled u Crnoj Gori.
Za više informacija, kontaktirajte nas.