Kuća na tri nivoa na prvoj liniji do mora, Prčanj

ID
690.000€
Lokacija
Prčanj
Grad
Region
Tip
Kuća
Opremljen
Ne
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Potpuno renovirana kamena kuća na tri nivoa, savršeno pozicionirana na prvoj liniji do mora. Pripremite se da budete očarani besprijekornim spojem rustičnog šarma i moderne elegancije u ovom izvanrednom imanju.

U prizemlju vas dočekuje otvoreni dnevni boravak, stvarajući prostranu i privlačnu atmosferu. Dobro opremljena kuhinja je kulinarski užitak, koja se može pohvaliti vrhunskim uređajima i dovoljno prostora za odlaganje. Kupatilo za goste pogodno upotpunjuje ovaj nivo, osiguravajući optimalan komfor i stanarima i gostima.

Popnite se unutrašnjim stepenicama na drugi nivo, gdje ćete otkriti dvije lijepo dizajnirane spavaće sobe, promišljeno ukrašene ručno rađenim stolarijama i koje nude očaravajući pogled na more. Moderno kupatilo, sa radnim pločama izrađenim od prirodnog kamena, dodaje dašak sofisticiranosti i mira u prostor.

Vrhunac luksuza čeka vas na nivou potkrovlja, gdje ćete pronaći glavnu spavaću sobu koja odiše elegancijom i spokojem. Razmazite se u sopstvenom kupatilu, zajedno sa zadivljujućom samostojećom kadom, koja pruža savršeno mesto za opuštanje i upijanje u okruženju koje oduzima dah.

Svaki centimetar ovog veličanstvenog doma je pomno renoviran sa besprijekornom pažnjom posvećenom detaljima. Od ručno rađene stolarije do radnih ploča od prirodnog kamena, nije pošteđen nijedan trošak u stvaranju zaista izvanrednog životnog iskustva.

Veličina za potvrdu.