Predivna kamena vila pored mora u Dobroti

ID
1.575.000€
Lokacija
Dobrota
Grad
Region
Tip
Kuća
Površina
150m2
Opremljen
Polu opremljen
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Površina zemljišta
472m2
Soba
4
Kupatila
3
Parking
Da

Izuzetno pozicionirana kamena vila na samo korak od mora sa velikim dvoristem. Savrseno uklopljena, sa garazom, natkrivenim bazenom, predivnim, odrzavanim zelenim dvoristem. Ukupna povrsina placa je 472m2
Glavna vila sa tri nivoa, originalnom osnovom od 70m2, i sa 150m2 unutrasnjeg stambenog prostora, ima veliku otvorenu dnevnu sa kaminom u prizemlju, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa wc-om, i izlaz u zeleno dvoriste. Na gornja dva nivoa su jos cetiri spavace sobe sa dva kupatila, i velikom terasom na najvisocijem nivou sa panoramskim pogledom na more i zalivski amfiteatar.
Suterenski dio sa izlazom direktno na ulicu uz more je jos jedan objekat od 117m2 osnove, u kom su prostrane garaze sa tri parking mjesta, ostave, tehnicke prostorije, odrzavanje bazena i slicno.
Predivna basta u hladovini, sa travnjakom, zonom za rostilj, zasadima palmi i ukrasnog zelenila okruzuje bazen sa grijanjem, i staklenom konstrukcijom koja ga pokriva.
Izuzetno pozicionirana na uglu, na atraktivoj lokaciji na setalistu uz more, u blizini luksuznih hotela, predivnih kamenih palata, i sa pjesackom udaljenoscu od Starog grada.
Od aerodroma je udaljena oko 10km, od Perasta oko 5km, od Starog grada manje od 3km.

Slične nekretnine