Kuća sa parcelom, Kličevo, Nikšić

ID
33.000€
Grad
Tip
Kuća
Površina
100m2
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Površina zemljišta
690m2
Soba
3
Kupatila
2
Br. spratova
1

Na prodaju je kuća sa parcelom u Kličevu, Nikšiću. Ulica Željeznička

Objekat je u izgradnji, površine 62m2. Računska korisna površine objekta iznosi 100m2. Ima dvorište od 500m2 i njivu 3. klase od 190m2.

Ulaz u kuću je sa sjeverne strane, dok je dnevna soba okrenuta ka jugu. Od ulice je udaljen 4,5m i do nje vodi makadamska staza

U prizemlju su hodnik, kupatilo, dnevna soba, trpezarija, kuhinja. Na spratu su tri spavaće sobe, hodnik i kupatilo.

Spratnost je P+Pk, povezani unutrašnjim stepeništem. Objekat je zidane konstrukcije ukrućen horizontalnim i vertikalnim serklažima. Tavanica i krovna konstrukcija su monolitne ab ploče, krov je pokriven crijepom. Fasada je termo tipa demit. Podovi su od keramičkih pločica, laminat koji je potrebno zamijeniti u dnevnoj sobi. Stepenište obloženo granitnim pločama. Zidovi i plafoni su malterisani i bojeni. U kupatilu je postavljena keramika kao zidna obloga. Kupatilo na spratu je bez završne obrate i ugrađenih sanitarija. Dio prostora u hodnik prizemlja ispod stepeništa bez završne obrade. Instalacije su prisutne.

Parcela je pravilnog oblika, ograđena ogradom od bravarskog profila na betonskom soklu i ispunom od ćićanog pletiva sa zapadne, južne i polovini istočne strane, dijelom sa istočne neograđena, ka ulici izliveni betonski stubovi na betonskom soklu, ostavljen prostor za kolsku kapiju. Na parceli je izlivena podna ploča okvirne površine 30m2 sa ostavljenim ankerima za vertikalne serklaže.

Do centra Nikšića je oko 3,5 km.

Napomena: Vlasnik nekretnine nije uveden u posjed. Predstoji postupak iseljenja.