Prodaju se tri stana zajedno, prvi red do mora, Dobra Voda

ID
819.000€
Lokacija
Dobre Vode
Grad
Region
Tip
Stan
Poslovni prostor
Površina
272m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Sprat
3
Parking
Da

Prodaju se tri stana zajedno, prvi red do mora, Dobra Voda
U ponudi imamo dvosobne stanove od 120m2 i 102m2 i jednosobni od 50m2 na zadnjem spratu zgrade sa panoramskim pogledom na more.
Privatna plaža i vanjski bazen sa morskom vodom. Plaža je opremljena besplatnim ležaljkama i suncobranima. Uz stanove koji zauzimaju cijeli nivo nalaze se 2 podzemna parkirna mjesta i 1 vanjsko parkirno mjesto.

Apartmani imaju namještenu terasu, kuhinju opremljenu električnim šporetom, mašinom za suđe, peći, frižiderom, kuvalom za vodu, blenderom i svim ostalim potrebnim posuđem. Imaju i mašinu za veš, peglu, fen za kosu i TV. Svaka soba ima klimu. Brzi internet i požarni alarm su povezani. Apartmani su opremljeni sefom za čuvanje dragocjenosti i dokumenata. U kuhinjama su ugrađeni filteri za vodu sa reverznom osmozom.
Apartmani su visokog kvaliteta i idealni su kako za život tako i za rekreaciju. Trenutno su odličan posao za iznajmljivanje.
Doručak je dostupan u kafiću u prizemlju.
Apartmani se nalaze u modernoj zgradi apart-hotela na samoj obali mora u selu Dubrava, jednom od ekološki najprihvatljivijih mjesta na cijeloj obali Jadrana. Jedinstvena ljekovita klima Dubrave razvila se pod uticajem planinskih strujanja vazduha u kojima su se vjekovima otapala eterična ulja hrasta, te morski zrak zasićen ogromnom količinom kiseonika i mikročestica morske vode. Naselje je okruženo maslinicima i hrastovima. Za vreme Jugoslavije na teritoriji sela su izgrađena lječilišta za poboljšanje zdravlja u slučaju srčanih i plućnih bolesti.