Jednosoban stan u zatvorenom naselju sa najljepšim pogledom na Sveti Stefan

ID
305.000€
Lokacija
Reževići
Grad
Region
Tip
Stan
Površina
88m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Unutrašnja površina
53m2
Terasa
35m2
Soba
1
Kupatila
1
Br. terasa
1
Sprat
1
Parking
Da

Stan se nalazi na prvom spratu kompleksa i sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe i terase koja je prirodni nastavak obje sobe. Panoramska vrata povezuju unutrašnjost stana sa eksterijerom, gdje su trpezarija i prostor za sjedenje smješteni ispod nadstrešnice koja u potpunosti zatvara terasu od susjednih stanova, stvarajući tako vrijednu privatnost. Sa terase apartmana pruža se najljepši pogled na cijeli kompleks, a nema riječi koje pravilno opisuju osjećaj spokoja i ljepote u koji se uronite, gledajući najživopisnije zalaske sunca u cijeloj Crnoj Gori.

Stan ima kuhinju njemačkog premium brenda Nobilia, mašinu za suđe, frižider, šporet, rernu - premium marke Gaggenau, Miele veš mašinu, i spavaću sobu opremljenu namještajem italijanskog brenda Tomasella, utičnice i prekidače od premium brenda Nielsen.

Zatvoreni kompleks se nalazi bukvalno iznad legendarnog poluostrva Sveti Stefan sa najljepšim pogledom koji se može zamisliti. Kompleks se sastoji od 12 apartmana i mini-hotela. Svaka zgrada ima svoj bazen sa pogledom na poluostrvo Sveti Stefan. Mini-hotel ima svoj restoran u kojem možete naručiti doručak i kafu direktno u apartman.

Prodavac je spreman prihvatiti plaćanje u kriptovaluti.