Luksuzan penthouse u kompleksu sa bazenom u Bečićima

ID
370.000€
Lokacija
Bečići
Grad
Region
Tip
Stan
Površina
131m2
Opremljen
Polu opremljen
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Soba
2
Kupatila
2
Br. terasa
3
Sprat
4

Prodaje se luksuzan penthouse u jednom od najkvalitetnijih kompleksa Budvanske rivijere u Bečićima.
Ukupna površina: 131m2
Odmaralište Bečići se nalazi u blizini turističkog centra Crne Gore, grada Budve, sa brojnim zabavnim sadržajima, prodavnicama, restoranima i živahnim noćnim životom. U neposrednoj blizini nalazi se prekrasna pješčana plaža, koja se proteže u širokom pojasu uz obalu, a na nasipu su otvorene razne trgovine i restorani.
Kompleks u kojem se nalazi dupleks ima:
- podzemni parking,
- vlastitu teritoriju sa video nadzorom,
- udoban dnevni boravak, uključujući bazen sa panoramskim pogledom na more i SPA centar, kao i mali bar.
Stanovnicima nudi kompaniju za upravljanje koja obezbjeđuje kompletno održavanje kompleksa, uključujući usluge iznajmljivanja apartmana, prevoz do plaže tokom sezone.
Površina penthousea je 131 m2. Penthouse je djelimično namješten novim italijanskim namještajem (kuhinja) po individualnom dizajnu. Moderan stil, visok kvalitet gradnje i završnih radova. Penthouse se sastoji od dnevnog boravka sa izlazom na terasu, kuhinje sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, dva kupatila i tri terase. Odlična lokacija apartmana u kući omogućava vam da se divite ljepoti Jadranskog mora. Ova ponuda je idealna kako za odmor tako i za stalni boravak. Zatvorena teritorija, udaljenost od bučnih mjesta omogućiće vam da se potpuno opustite i odmorite od gradske vreve.
Moguća je kupovina garaže za dva automobila.
Za više informacija, kontaktirajte nas.