Penthouse u kompleksu sa bazenom i spa centrom

ID
250.000€
Lokacija
Bečići
Grad
Region
Tip
Stan
Površina
152m2
Opremljen
Da
Ova nekretnina je prodata!

Opis nekretnine

Unutrašnja površina
66m2
Soba
2
Kupatila
1

Na prodaju penthouse u kompleksu sa bazenom i spa centrom, sa zadivljujućim pogledom na Jadransko more.

Struktura stana je sljedeća: dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatilo i iskorišteni krov sa jacuzzijem, 86m2. Stan se prodaje potpuno namješten i opremljen kućanskim aparatima.
Penthouse se nalazi unutar kompleksa. Budući vlasnik može koristiti spa centar (sauna i hamam), vanjski bazen, teretanu, dječju igraonicu, recepciju 24 sata dnevno.
Jedinstvenost i privatnost kompleksa leži u pažljivom odabiru lokacije - na oko 400 metara od mora, s jedne strane, prekrasnim pogledom na pučinu i najluksuznije poluostrvo- Sveti Stefan, a s druge strane, zadivljujući planinski pejzaži. Ovo mjesto miješa planinski i morski zrak, čineći jedinstvenu mikroklimu ne samo ugodnom, već i korisnom.
Bečići su poznati po restoranima nacionalne kuhinje: svježa riba i plodovi mora, izvrsni mesni specijaliteti. Ovo je odlično mjesto za aktivnosti na plaži i na otvorenom, možete prošetati planinama i uživati ​​u nezaboravnom odmoru.
Grad Budva, koji mnogi nazivaju prijestonicom turizma Crne Gore, udaljen je 8 minuta vožnje automobilom, a međunarodni aerodromi Tivat i Podgorica udaljeni su 25, odnosno 60 minuta.
Za više informacija kontaktirajte nas.