Studio apartmant u novoj zgradi sa bazenom, Kavač, Tivat

ID
70.000€
Lokacija
Kavač
Grad
Region
Tip
Stan
Površina
18m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Kupatila
1
Sprat
1
Parking
Da

Presladak studio apartman sa predivnim pogledom na Tivatski zaliv, Kavač

Ovaj studio se nalazi na prvom spratu nove zgrade koja ima lift. Zgrada takođe ima svoju garažu i dodatni parking ispred zgrade koji je dovoljan za sve stanare. Na prizemlju zgrade se nalazi recepcija i loby, teretana, SPA, masaze... Zgrada je potpuno nova i u potpunosti je završena. Na prvom spratu se nalazi infinity bazen i jacuzzi, kao i komforno dvorište u kom mogu da uživaju svi stanari. Na krovu zgrade se takođe nalazi zajednički prostor sa prelijepim pogledom na kom mogu da uživaju svi stanari.
Studio se nalazi na istom spratu kao i bazen što je velika prednosti. Pošto stan nema svoju terasu već francuski balkon, ispred vrata počinje zajednički dio bašte koji koriste svi stanari. Kvadratura apartmana iznosi 18m2 i sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i kupatila. Studio je opremljen sa ukusom sa niskim plafonima, led svijetlima, ugradnim elementima i prodaje se sa svim uključenim namještajem. Studio ima sve što je potrebno za život unutar ovog apartmana.
Lokacija je odlična jer se Kavač nalazi na pola puta između Tivta i Kotora, na osunčanom dijelu Boke gdje sunca ima tokom čitavog dana. Aerodrom Tivat je udaljen na 5 minuta vožnje.