Preporuke

Iznenadio me je rad tima visokokvalifikovanih stručnjaka a posebno Karine. Za pola dana bili smo u prilici da posjetimo 8 objekata u različitim dijelovima Bokokotorskog zaliva. Svi opisi su odgovarali činjeničnom stanju na terenu za razliku od ostale tri agencije za nekretnine sa kojima smo prethodno proveli prazan dan. Shodno tome - produktivan dan. Pet bodova! Samo nastavite tako!

Vlad Pronchenko, Rusija

Strpljivi i profesionalni, ovi ljudi su ono što vam je potrebno da pronađete svoj komad Jadrana. Moja potraga trajala je dve godine, a Ivana i njen tim bili su uz mene od početka do kraja. Kao profesionalac u oblasti nekretnina cenio sam uvide i inpute ali i skromnost koja dolazi od profesionalaca koji se ne nameću da vas impresioniraju koliko on/ona zna.

Thomas J Gallagher, USA

Montenegro Prospects bio je naš prvi kontakt u Crnoj Gori. Od tada su tu za nas na sve načine. Odlični su za nekretnine ali tu se ne zaustavljaju. Kad god imamo pitanje o bilo čemu - neko iz ove kancelarije ima odgovor.

Oni su dobro upućeni ali, više od toga, su prijateljska, korisna kompanija u zemlji koju volimo.

Nadine Charity, USA

Od prvog kontakta do poslednjeg detaljnog pitanja i prenosa vlasništva Ivana je bila tu sa neverovatnim strpljenjem i korisnošću. Kupovina je bila veoma komplikovana i sa puno kamenja na putu jer se nekretnina koju smo kupili nalazi u nacionalnom parku Crne Gore sa posebnim uslovima prilikom promene vlasnika. Prodaja je trajala više od tri mjeseca i nije bila laka. Za to vreme nikada se nismo osećali primoranima da kupimo nekretninu i mogli smo izići bilo kada bez osećaja obaveze. Ivana se o nama brinula sa motivacijom i neutralnošću na veoma visokom profesionalnom nivou. Na početku, ne znajući ništa o kupovini kuće u Crnoj Gori, pružila nam je hrabrost i pouzdanje da će sve ići odgovarajućim kanalima i pravilima kao u našoj zemlji (Švajcarska). Da budemo iskreni, imali smo sumnje o procesu u Crnoj Gori i tražili smo dodatne provjere kroz konzulat kako bismo bili sigurni da je sve stvarno i legalno. Ovaj korak je bio nepotreban. Montenegro Prospects je najbolji izbor u Crnoj Gori za kupovinu nekretnine. Ivan, Ivan i Ivana su pouzdani tim kao i advokati sa kojima su nas povezali. Ivana i Ivan, hvala vam na svemu, nadam se da ćemo ostati u kontaktu. Srdačan pozdrav.

Andreas, Lydia and Sarah Utzinger, Switzerland

Veliko hvala timu Montenegro Prospects. Veoma ste profesionalni, uslužni i ljubazni. Gledanje nekretnina preko vas bilo je jednostavno i nesmetano pored ostalog zato što ćete preći i dodatnu milju i pomoći u svim srodnim pitanjima.

Chris Vanhoegaerden, Holandija

Pozdrav Saša i dragi dragi tim Montenegro Prospect-a. Hvala vam puno na vašoj profesionalnoj, stručnoj i strpljivoj podršci tokom naše turneje u MNE. Zahvaljujući vašim naporima, bili smo u mogućnosti da razgledamo mnogo različitih nekretnina i došli smo do velikog koraka bliže donošenju predstojeće odluke o kupovini. Nismo samo iskusili Sašin profesionalizam već i njegovu ljudsku i saosećajnu stranu. Toplo preporučujemo Sašu i njegov tim svima koji razmišljaju o kupovini nekretnine u CG. Sretni smo što imamo pouzdanog i iskusnog partnera na svojoj strani u Crnoj Gori.

Joachim Freyermuth, Njemačka

Isprobali smo nekoliko agenata za prodaju nekretnina kada smo odlučili da prodamo svoj stan ali nismo imali nikakvih interesovanja sve dok nismo kontaktirali Montenegro Prospects. Ivana i njen tim bili su fantastični, veoma profesionalni i podržavali su nas kroz celokupni proces prodaje. Topla preporuka.

Anne Downes, United Kingdom

Izuzetna usluga, veoma posvećena kupcima. Iskreni i prijateljski odnosi sa kupcima omogućili su nam da agentu (region Budva) koji je bio s nama od prvog trenutka pustimo sve što je bilo potrebno. Jasno i profesionalno!

Nenad Radunovic, Srbija

Toplo preporučujemo Ivanu i njen tim iz Montenegro Prospects-a. Mi nismo mogli kupiti kuću za odmor iz snova bez njihove pomoći. Pre našeg putovanja pomogli su nam da suzimo spisak nekretnina koje smo želeli da razgledamo i predložili smo još nekoliko. Još impresivnije, oni su planirali naše preglede kuća sa takvom pažnjom do detalja da je sve išlo savršeno tokom ograničenog vremena u Crnoj Gori. Takođe su bili jako zabavni i strpljivi sa nama. Pokazali su nam po nekoliko kuća svaki dan, od jutra do večeri. Konačno, Ivana nas je držala za ruke kroz postupak kupovine i podržavala nas u svakom koraku.

Daniela Jorge

Montenegro Prospects Bar karakteriše vrhunsko poznavanje tržišta, odlična briga za kupce i lična posvećenost koja nadilazi mnogostruko više od očekivanja od agenta za nekretnine. Uz izvanrednu i korisnu uslugu nakon prodaje. Mogu ih preporučiti svima onima koji razmišljaju o kupovini ili prodaji bilo koje imovine u Crnoj Gori.

Zsolt Herlicska, Hungary

Ivana, nadam se da nije svaka tvoja prodaja toliko složena ili dugačka kao što je bila ova naša. Veliko hvala za svu pomoć i vreme u zatvaranju ove prodaje. Srdačan pozdrav od mene i Kelija.

Kelly Anne and Miles Leggott, UK

Naše iskustvo sa Montenegro Prospects-om bilo je izuzetno pozitivno. Kompanija ima mnogo listinga nekretnina na cijeloj obali i nudi izuzetnu podršku tokom traženja nekretnine  kao i brigu o svim formalnostima kupovine. Imali smo veliku sreću što je Neda bila naš agent koji je bio izuzetno snalažljiv i efikasan. Organizovala bi preglede preko 10 objekata u toku dana i čak nas odvezla do svakog smeštaja. Tokom cijelog procesa bila je veoma transparentna, korisna i entuzijastična. Odlučili smo se za kupovinu kuće koju smo videli trećeg dana gledanja. Od tada, Neda nam je pomagala i u odabiru advokata, brizi o depozitu, razumevanju lokalnih propisa, itd. ponekad radeći i izvan uobičajenog radnog vremena. Kasnije je otišla i izvan svojih dužnosti pomažući nam da završimo formalnosti kupovine na način koji je za nas imao potpuni smisao iako potičemo iz različitih okruženja i zakonskih konvencija. Biranje kuće sa Nedom nije bilo samo efikasno i lako već je bio zaista zabavan način da saznate o okolici, ljudima, pa čak i mestima za razgledanje i jelo. Oboje smo vrlo zadovoljni i zahvalni i Nedi i Ivani.

Olga and Niklas Schoene, Austria and Julia Lifchits, Canada

Potencijalnim kupcima nekretnina koji dolaze ili dolaze u Crnu Goru mogu preporučiti Montenegro Prospects bez i najmanjeg oklijevanja. Prije pet godina došla sam u Crnu Goru sa namjerom da kupim stan na području kotorskog zaliva. Moja sreća dovela me do Montenegro Prospects-a. Agenti su profesionalni i personalizovani i razumeli su moje zahteve. Uz pomoć poznavaoca našla sam šarmantan stan za kupovinu. Pošto sam bila nova u Crnoj Gori i nisam govorila jezik agent mi je pomogao u svakom koraku procesa kupovine. Sada već tražim svoj sljedeći šarmantni stan koji ću kupiti i, naravno, koristiću se Montenegro Prospects-om.

Carolyn Han, Kotor, Montenegro, and Hawaii, U. S. A.

Imali smo divno iskustvo radeći sa Montenegro Prospects-om. Posjetili smo Crnu Goru iz Sjedinjenih Država i nikada nismo bili u toj veličanstvenoj maloj zemlji i nismo imali pojma šta da očekujemo. Neda i Ivana pokazale su nam preko 20 kuća koje se nalaze u Budvi, Svetom Stefanu, Herceg Novom, Kotoru i svuda između njih. Smjestili smo se u kući u Starom Gradu Kotor-u. Pomogli su nam da pregovaramo o povoljnoj ceni i vodili su nas do kraja dok smo se bavili procesom kupovine kuće. Usluge Montenegro Prospects-a toplo bismo preporučili svim Amerikancima koji su zainteresovani da kupe dom u Evropi. Više ih ne smatramo našim agentima, oni su sada naši prijatelji i očekujemo da održavamo ta prijateljstva za ceo život.

Warren and Julie Knox, USA

Kompanija Montenegro Prospects i ja sarađujemo već 10 godina. Za to vreme, uz njihovu pomoć, kupio sam četiri nekretnine, od kojih neke u poslednjih pola godine. Sa uverenjem mogu da kažem da je servis ove kompanije veoma profesionalan i što je najvažnije, uvek usmeren na lične potrebe klijenta. Uvijek daju objektivne informacije i nikada nisu pokušali sakriti moguće rizike, što je na crnogorskom tržištu vrlo neobično i veoma važno. Mogu preporučiti kompaniju Montenegro Prospects i ostajem jedan od njihovih zahvalnih klijenata.

Oleg Reps, Russia

Tokom života desi se da upoznate i prave profesionalce koji vam nakon toga postanu i prijetelji.  Moje iskustvo sa Montenegro Prospects, a posebno sa Nedom bilo je ono što mogu da opišem samo kao "zabavan dan". Ja i moja žena smo želeljeli da kupimo nekretninu, pa smo kontaktirali posrednika i od početka su bili profesionalni i uljudni. Nakon dugog vikenda u poseti mnogim objektima na kraju smo odlučili za nekretninu koju želimo da kupimo i sve je završeno u roku od dve nedelje. Neda nam nije pomagala samo sa advokatima itd. već i kada smo je posetili nakon završene kupovine ona se potrudila da uvek bude tu za nas u onome što nam je potrebno čak i ako je provela slobodan dan sa nama, otvarajući bankovni račun u Crnoj Gori, pronašla nam nekoga za održavanje i sl. Ona je preslatka žena sa kojom se kad god dođemo u naš novi dom sretnemo na kafi i čavrljanju. Ja bih toplo preporučio MP za bilo koju od vaših potreba i ako dobijete Nedu onda je to bonus za vas.

Lee Collins, Senior Logistics Manager, Mace International Limited