Prodaja stanova Crna Gora

Prodaja stanova u Crnoj Gori po najboljoj cijeni na tržištu predstavlja imperativ našeg poslovanja. Sa posebnom pažnjom sastavili smo katalog stanova najraznovrsnijih karakteristika, koji će odgovarati različitim potrebama i prilagoditi se svakom budžetu. Istražite našu ponudu garsonjera, dvosobnih stanova i dupleksa i pronađite stan u Crnoj Gori za kojim tragate!

Stanovi Crna Gora - fantastične nekretnine u srcu turizma

Ukoliko posmatramo apartmane u Crnoj Gori, prodaja ovakvih nekretnina najzastupljenija je u turističkim mjestima kao što su Budva, Herceg Novi, Kotor, Bar i Tivat. Pa tako, u Kotoru i Tivtu možete pronaći luksuzne apartmane nadomak obale, dok je Budva puna najraznosvrsnijih stanova i apartmana koje odlikuju različite karakteristike i cijene.

Bez obzira da li tražite jednosoban, dvosoban ili trosoban stan, sa prelijepim pogledom na more ili u centru grada, na sajtu Crna Gora Nekretnine pronaći ćete stan koji će ispuniti sve vaše želje. Svaki stan na našem listingu u svom opisu sadrži detaljne informacije o kvadraturi, broju soba i i svim drugim bitnim karakteristikama, kako biste lako mogli da odaberete onaj koji vas zanima.

Većina kupaca koja traži stan na prodaju u Crnoj Gori danas se odlučuje za popularna turistička mjesta na primorju, a kako crnogorsko tržište nekretnina ide u korak sa trendovima, sve je veći broj luksuznih nekretnina u primorskim gradovima, koje predstavljaju idealnu investiciju za ove kupce. Nasuprot tome, kuće u turističkom području nalaze se uglavnom u široj okolini grada i predstavljaju retke nekretnine.

Ukoliko tražite luksuzan stan, obradovaće vas vijest da u našoj ponudi možete pronaći širok izbor apartmana u stambenim kompleksima u novogradnji, kao i apartmane u luksuznim ugostiteljskim objektima. Najširu ponudu stanova na prodaju ove vrste pronaći ćete na sledećim lokacijama:

  • Kotor
  • Tivat
  • Budva
  • Herceg Novi i dr.

Prodaja apartmana Crna Gora - pažljivo birani stanovi u Crnoj Gori

Konstantna prodaja apartmana u Crnoj Gori, kao i prodaja stanova sa sobom povlači i sve veću tražnju, te danas možete pronaći odgovarajući stan na različitim lokacijama širom zemlje, kako u starogradnji, tako i u novogradnji.

Moderne i funkcionalne garsonjere nadomak mora ili u centru grada, jednosobni stanovi sa bazenom, kao i višesobni stanovi sa pogledom na more samo su neki od primjera nekretnina koje smo pripremili za naše klijente.

Cijena stanova u Crnoj Gori zavisi od lokacije, kvadrature i rasporeda prostorija u stanu, kao i od opremnjenosti, spratnosti zgrade i starosti i kvaliteta gradnje zgrade u kojoj se stan nalazi. Takođe, na cenu utiče i udaljenost od mora ili centra grada, te će stan na primorju uglavnom biti skuplji od stana u unutrašnjosti zemlje. Međutim, hitna prodaja apartmana na moru može usloviti i pad njegove cijene, te vas savjetujemo da dobro istražite naš katalog, pogotovo ukoliko ste u potrazi za sniženim nekretninama.

Stanovi Crna Gora - pronađite savršenu nekretninu u našem katalogu!

Stanovi na prodaju u Crnoj Gori danas se mogu pronaći po vrlo razumnim i pristupačnim cijenama, ali samo ukoliko uz sebe imate asistenciju prave agencije za nekretnine. 

Prodaja apartmana u Crnoj gori, kao i prodaja stanova i drugih nekretnina naša je ekspertiza. Skoro dvije decenije poslujemo na crnogorskom tržištu, kako sa domaćim, tako i sa stranim investitorima. Klijenti su nam na prvom mjestu, te u  svom poslovanju negujemo individualni pristup svakome od njih.

Naši agenti su tu da odgovore na sve vaše zahtjeve i pomognu vam da pronađete savršen stan. Na primjer, ukoliko želite stan sa 2 spavaće sobe i prostrani dnevni boravak, a od lokacija u obzir dolaze samo centar ili stari grad, predočite to našim agentima, koji će sa listinga izdvojiti nekretnine koje odgovaraju vašim željama.


Ukoliko vas interesuje prodaja stanova u Crnoj Gori, koje nekretnine su u ponudi i kako se njihove cijene kreću, istražite naš katalog. Pronađite stan koji odgovara vašem ukusu i budžetu, a ukoliko vam je potrebna pomoć oko kupovine kontaktirajte nas ili posjetite u kancelariji u Kotoru, Budvi ili Baru!

Bilo da planirate pokretanje biznisa ili želite da kupite apartman za lične potrebe, preporučujemo vam da vaš izbor budu: