Srednja Mountain Dream Chalet u Lipovu, Kolašin

ID
379.900€
Grad
Tip
Kuća
Površina
91m2
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Unutrašnja površina
69m2
Soba
1

U prednjem dijelu terena planirani su bungalovi na premium lokaciji sa prekrasnim pogledom u 'prvom redu'. Dvije kuće veličine M imaju stambenu površinu od 69,2 kvadrata. Na prvi sprat se ulazi sa strane padine. Odatle ulazite u hodnik sa susjednim kupatilom za goste. Iza njega je otvoreni dnevni boravak sa ugradnom kuhinjom. Sa površinom od 31 m2 i velikim prozorskim prednjim dijelom sa direktnim izlazom na terasu i vrt prenosi svjetlinu i osjećaj prostora. Odavde možete uživati ​​u zalascima sunca iza planina direktno sa kauča. Sa zadnje strane se nalazi praktična pomoćna prostorija.
Kroz vrata se ulazi u spavaći dio, koji je takođe okrenut ka prednjoj strani i ima pristup vlastitoj terasi. Ovdje možete uživati ​​u prvoj dnevnoj kafi u krevetu s pogledom na dolinu. Uz spavaću sobu nalazi se prostrano kupatilo i garderobni ormar. Ova vrsta kuće je idealna za dvije osobe koje cijene prostrani raspored. Naravno, kauč se može fleksibilno koristiti i kao kauč na razvlačenje.
Sa nadmorskom visinom od 945 m Kolašin je klimatsko lječilište i očarava svojim šumovitim planinama. Rijeka Tara protiče direktno kroz grad. Razmazite se u jednom od restorana direktno na vodi, uživajte u crnogorskoj kuhinji i pogledu ili iskoristite ponudu za kupovinu i malu pješačku zonu. Ako ste avanturistički raspoloženi, naći ćete početak impresivne klisure Tare niz rijeku, druge najduže klisure na svijetu sa dužinom od oko 80 km. Ovdje se nude rafting ture i tobogani. Iz Kolašina se autom stiže do Lipova za 10 minuta. Ovdje i u okolini možete očekivati brojne aktivnosti. Osim opsežnih šetnji kroz prirodu – zimi možete ići na krpljanje – možete ići i na brdski biciklizam i penjanje. Ribolovci i mušičari naći će rajske uslove. U zimskim mjesecima ljubitelji skijanja se nagrađuju na obližnjim stazama.
Lokalna uprava će sama graditi i živjeti privatno na imanju i stoga će uvijek biti dostupna kao kontakt osoba na licu mjesta. Osim toga, organizuju kompaniju za menadzment, preko koje možete dogovoriti moguće iznajmljivanje gostima ili stalnim zakupcima.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.