Sunny Side Residence u Lipovu, Kolašin

ID
429.900€
Grad
Tip
Kuća
Površina
152m2
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Soba
2

U srcu lokacije za Vas gradimo tri dvoetažne kuće. Prvi spratovi se nalaze na padini sa zadnje strane. To olakšava regulaciju temperature ljeti i zimi. U kuću se ulazi na pola puta između spratova. Odavde dolazite do svakog sprata sa samo nekoliko koraka. Na donjem spratu prolazite pored toaleta za goste i ulazite u prostrani i otvoreni dnevni boravak-trpezariju sa moderno opremljenom kuhinjom. Prozori od poda do plafona protežu se na otprilike 6 metara i garantuju puno svijetla i nude dva izlaza na terasu i vrt.
Na gornjoj etaži se nalazi kupatilo i dvije spavaće sobe sa velikim prozorima. U hodniku se nalaze garderoba i mala pomoćna prostorija. Iz spavaćih soba, kao i iz dnevnog-trpezarije, vidi se kroz susjedne kuće, pogled na dolinu i suprotni planinski lanac. Dodatni prostor za ostavu nalazi se u maloj prostoriji pored kuće do koje se dolazi sa vrtne strane. Ovdje možete spremiti svoj vrtni namještaj ili svoju ski opremu. Rezidencija Sunny Side je idealna za malu porodicu ili par prijatelja. Na raspolaganju je dovoljno prostora za sjedenje u većoj grupi ili za mir i tišinu.
Sa nadmorskom visinom od 945 m Kolašin je klimatsko lječilište i očarava svojim šumovitim planinama. Rijeka Tara protiče direktno kroz grad. Razmazite se u jednom od restorana direktno na vodi, uživajte u crnogorskoj kuhinji i pogledu ili iskoristite ponudu za kupovinu i malu pješačku zonu. Ako ste avanturistički raspoloženi, naći ćete početak impresivne klisure Tare niz rijeku, druge najduže klisure na svijetu sa dužinom od oko 80 km. Ovdje se nude rafting ture i tobogani. Iz Kolašina se autom stiže do Lipova za 10 minuta. Ovdje i u okolini možete očekivati brojne aktivnosti. Osim opsežnih šetnji kroz prirodu – zimi možete ići na krpljanje – možete ići i na brdski biciklizam i penjanje. Ribolovci i mušičari naći će rajske uslove. U zimskim mjesecima ljubitelji skijanja se nagrađuju na obližnjim stazama.
Lokalna uprava će sama graditi i živjeti privatno na imanju i stoga će uvijek biti dostupna kao kontakt osoba na licu mjesta. Osim toga, organizuju kompaniju za menadzment, preko koje možete dogovoriti moguće iznajmljivanje gostima ili stalnim zakupcima.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.