Valley View Premium Residence u Lipovu, Kolašin

ID
679.900€
Grad
Tip
Kuća
Površina
201m2
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Unutrašnja površina
147m2
Soba
3

U južnom dijelu, u prvom redu parcele, biće izgrađene četiri prostrane kuće. Prvi sprat se nalazi na zadnjoj strani padine, što olakšava regulaciju temperature. Na stambenoj površini od 147,2 m2 nalaze se tri spavaće sobe i otvoreni dnevni boravak. Iz svake od ovih soba možete uživati ​​u pogledu u daljinu. Ulaz sa garderobom se nalazi na padini na pola puta između spratova. Dok se spuštate, otvara se prostrani dnevni boravak-trpezarija sa elegantno opremljenom kuhinjom i pultom. U ukupnoj širini od oko 6 metara, prozori od poda do plafona pružaju vam prekrasan pogled na krajolik, kao i dva izlaza na terasu i u vrt.
U zadnjem dijelu prvog sprata nalazi se gostinjski toalet, ostave, privatna sauna i posebno najveća spavaća soba u kući – sa vlastitim kupatilom, zasebnom garderobom i vlastitim izlazom na terasu. Ako se popnete stepenicama iz ulaznog hodnika, doći ćete do druge dvije spavaće sobe sa prozorima od poda do plafona, a obje takođe pružaju pogled iz snova. U drugo kupatilo se ulazi iz hodnika koji nudi još jedan ormar. Prostor za ostavu naći ćete i ispod stepenica na prvom spratu i u vrtnoj ostavi do koje se dolazi sa terase i koja nudi prostor za npr. vrtnu garnituru. Valley View Premium Residence je takođe pogodan za veću porodicu ili grupu prijatelja. Ovdje ćete naći dovoljno prostora da se udobno smjestite za sto, roštilj na terasi ili da se igrate u vrtu sa djecom. Biće zadovoljena velika potražnja za udobnošću.
Sa nadmorskom visinom od 945 m Kolašin je klimatsko lječilište i očarava svojim šumovitim planinama. Rijeka Tara protiče direktno kroz grad. Razmazite se u jednom od restorana direktno na vodi, uživajte u crnogorskoj kuhinji i pogledu ili iskoristite ponudu za kupovinu i malu pješačku zonu. Ako ste avanturistički raspoloženi, naći ćete početak impresivne klisure Tare niz rijeku, druge najduže klisure na svijetu sa dužinom od oko 80 km. Ovdje se nude rafting ture i tobogani. Iz Kolašina se autom stiže do Lipova za 10 minuta. Ovdje i u okolini možete očekivati brojne aktivnosti. Osim opsežnih šetnji kroz prirodu – zimi možete ići na krpljanje – možete ići i na brdski biciklizam i penjanje. Ribolovci i mušičari naći će rajske uslove. U zimskim mjesecima ljubitelji skijanja se nagrađuju na obližnjim stazama.
Lokalna uprava će sama graditi i živjeti privatno na imanju i stoga će uvijek biti dostupna kao kontakt osoba na licu mjesta. Osim toga, organizuju kompaniju za menadzment, preko koje možete dogovoriti moguće iznajmljivanje gostima ili stalnim zakupcima.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.