Velika Mountain Dream Chalet u Lipovu, Kolašin

ID
439.900€
Grad
Tip
Kuća
Površina
124m2
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Unutrašnja površina
91m2
Soba
2

Ova veća verzija bungalova takođe se nalazi u prednjoj premium zoni nekretnine i nudi pogled na planinu iz "prvog reda". Dvije kuće imaju stambenu površinu od 91,5 kvadratnih metara svaka, koja je podijeljena na dvije polovine – spavaću i dnevnu. Sa strane nagiba prvo se ulazi u ulazni prostor sa susjednim kupatilom za goste, a s jedne strane je otvoreni dnevni boravak sa modernom čajnom kuhinjom. 30 m2 prostiru se s velikim prozorima i direktnim pristupom vrtu ispred vas. Soba prenosi svjetlinu i prostor. Praktična pomoćna prostorija je u prilogu. U krilu sa druge strane nalaze se dvije spavaće sobe. Ujutro vas dočekuje pogled na planine. Svaka spavaća soba ima svoje kupatilo i sopstveni izlaz na terasu i baštu. U zadnjoj prostoriji se nalazi i garderobni ormar. Ovakav raspored prostorija je veoma pogodan za porodice. Omogućava mirno vrijeme u jednom dijelu, dok u drugom još uvijek možete uživati ​​u živahnoj večeri odmora. Prostori su takođe dovoljno veliki za igru. Ili možete udobno da legnete u ležaljku i uživate u prekrasnom pogledu!
Sa nadmorskom visinom od 945 m Kolašin je klimatsko lječilište i očarava svojim šumovitim planinama. Rijeka Tara protiče direktno kroz grad. Razmazite se u jednom od restorana direktno na vodi, uživajte u crnogorskoj kuhinji i pogledu ili iskoristite ponudu za kupovinu i malu pješačku zonu. Ako ste avanturistički raspoloženi, naći ćete početak impresivne klisure Tare niz rijeku, druge najduže klisure na svijetu sa dužinom od oko 80 km. Ovdje se nude rafting ture i tobogani. Iz Kolašina se autom stiže do Lipova za 10 minuta. Ovdje i u okolini možete očekivati brojne aktivnosti. Osim opsežnih šetnji kroz prirodu – zimi možete ići na krpljanje – možete ići i na brdski biciklizam i penjanje. Ribolovci i mušičari naći će rajske uslove. U zimskim mjesecima ljubitelji skijanja se nagrađuju na obližnjim stazama.
Lokalna uprava će sama graditi i živjeti privatno na imanju i stoga će uvijek biti dostupna kao kontakt osoba na licu mjesta. Osim toga, organizuju kompaniju za menadzment, preko koje možete dogovoriti moguće iznajmljivanje gostima ili stalnim zakupcima.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.