Apartmani u kompleksu na samoj obali mora, Dobra Voda

ID
170.000€
Lokacija
Dobre Vode
Grad
Region
Tip
Kompleks
Površina
79m2
Opremljen
Da

Opis nekretnine

Soba
2
Kupatila
1
Br. terasa
2
Br. spratova
6
Sprat
6

U ponudi su stanovi površine 79m2 koji se nalaze na 6. spratu i apartmani površine 106m2 koji se nalaze na prvom spratu druge zgrade.
Apartmani su prostrani i prozračni.
Apartman od 79m2 ima predsoblje, dnevni boravak / kuhinju, dvije spavaće sobe i jedno kupatilo, kao i terass sa prekrasnim pogledom na more.
Apartman od 106m2 ima - predsoblje, dnevni boravak / kuhinju, dvije spavaće sobe, dva kupatila, terasu s pogledom na more i pristup zajedničkom bazenu i sunčalištu.
Cijena:
79m2 - 170.000 eura
106m2 - 240.000 eura
Parking u garaži se kupuje zasebno (15.000), po želji.

Apartmani se nalaze u kompleksu na obali Jadranskog mora. Unutrašnjost je dizajnirana u modernom stilu a za ukrašavanje su korišćeni isključivo najkvalitetniji italijanski materijali. Svi stanovi su namješteni i opremljeni svim potrebnim klimatskim i kućanskim aparatima.

Odlična lokacija
Apartmani su udaljeni 9 km od glavne autobuske i željezničke stanice, 10 km od centra Bara i 65 km od aerodroma u Tivtu. Nekoliko kafe barova i restorana, kao i javna plaža, nalaze se u okolini od 400 metara.
Kompleks ima agenciju za servis koja je odgovorna za cijeli niz mjera sigurnosti, tehničkog stanja, popravke i održavanja stanova.
Čitav kompleks je projektovan i izgrađen sa ciljem stvaranja najkomfornijih uslova za život, sve potrebne infrastrukture i visokog nivoa usluge. Stanari imaju na raspolaganju fitness centar, saunu i hamam, koji se nalaze u prizemlju. Kompleks ima dva bazena, uređene terase i opremljenu plažu sa izlazom na more, besplatni Wi-Fi. Parking za automobile.