ID

Kuća sa apartmanima u Bečićima

330.000€
Grad


198m2
5
Omiljene nekretnine

O nekretnini

Izvanredna prilika - kuća sa stanovima za prodaju u traženom dijelu Bečića.

Ova izuzetna nekretnina ima ukupnu površinu od 198m2, smještena na izdašnoj parceli od 278m2. Kuća se prostire na dva nivoa, nudeći dobro dizajniranu strukturu koja odgovara različitim životnim aranžmanima.

Na prvom nivou ćete naći primamljiv ulazni hodnik, praktično kupatilo, prostrani dnevni boravak besprekorno povezan sa modernom kuhinjom i trpezariju. Dodatna privlačnost, velika zastakljena terasa služi kao produžetak životnog prostora. Ova terasa ima vlastitu kuhinju i pametno je ograđena, stvarajući ugodan ambijent. Dodatno, spavaća soba je promišljeno ograđena radi privatnosti i udobnosti.

Drugi nivo se sastoji od četiri različita studio apartmana, od kojih svaki ima svoju kuhinju i moderno kupatilo sa tušem. Ovakav raspored osigurava fleksibilnost i potencijal za različite namjene.

Koristeći gradske komunalne usluge i opremljen klima-uređajem, ovaj objekat osigurava moderan komfor i udobnost. Voćke krase parcelu, dodajući dašak prirode u okolinu.

Nekretnina je na idealnoj lokaciji, sa cjelokupnom infrastrukturom na dohvat ruke. Blizina prodavnica, kafića, restorana i očaravajućeg bečićkog nasipa dodatno doprinosi udobnosti življenja ovdje. Pješčana obala udaljena je samo 700 metara hoda po ravnom terenu, što osigurava lak pristup bez ikakvih strmih nagiba.

Region

Dodatne informacije

5
Da
Da
2
278m2

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!