ID

Kuća u izgradnji na velikom placu sa pogledom na more, Ivanovići, Becici

199.000€
Grad


80m2
2
Omiljene nekretnine

O nekretnini

U budvanskom naselju Ivanovići se nalazi parcela ukupne površine 905m2, a na njoj je pozicionirana nezavršena kuća koja u osnovi ima 80m2. Pozicija placa je takva da se sa svake tačke placa direktan pogled na more i Bečiće. Plac je pravilnog, pravougaonog oblika i površina je poravnata, bez nagiba. Glavna ulica se nalazi na samo 3 minuta vožnje, odnosno 850 metara od placa, a plaža je udaljena oko jedan kilometar. Okruženje placa je idealno za odmor, mir i uživanje na suncu i u pogledu koji se pruža prema moru.

Kuća koja se nalazi na placu se prodaje sa ugrađenom bravarijom i sprovedenim instalacijama, a trenutni raspored prostorija je sledeći: hodnik, dvije spavaće sobe, kuhinja i dnevna soba, kupatilo i toalet. Upisana je u list nepokretnosti ima sve neophodne dozvole.

Ponuda koja gaji ogroman potencijal i uz skromno ulaganje može da postane odlična destinacija za odmor na primorju. Kontaktirajte nas za više informacija.

Region

Dodatne informacije

905m2

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!