ID

Kamena kuće i ruševine na mirnom mjestu, Kameno, Herceg Novi

300.000€


1.819m2
Omiljene nekretnine

O nekretnini

Stare kamene ruševine i kuća na prostranom placu, Kameno

Ukupna površina placa iznosi 1819m2 i sastoji se od četiri katastarske parcele. Površina prve parcele je 398m2 na kojoj se nalazi jedna ruševina od 55m2 i pomoćna zgrada od 30m2 gdje se nalazi guvno. Površina druge parcele je 1117m2 koja je zavedena kao pašnjak. Površina treće parcele je 130m2 i ona je zavedena kao livada. Površina četvrte parcele je 174m2 i na njoj se nalaze ruševine od po 27m2 i 54m2 i pomoćna zgrada od 12m2. Na četvrtoj parceli je kamena kuća u kojoj su živjeli ljudi do skoro i ona je u dobro stanju. Ima struju, šporet na drva koji su u funkciji.

Sve četiri parcele su fizički odvojene i nalaze se na nekoliko metara udaljenosti. Između njih je ucrtan javni put, koji još nije napravljen ali postoji. Put do naselja je skoro napravljen i završava se malo ispod ovih ruševina. Trenutno se do ruševina dolazi stepenicama i javnim pješačkim putem.
Mjesto je jako mirno i idealno je za odmor. U komšiluku se nalaze autentične kamene kuće ili ruševine koje su stare nekoliko stotina godina.

Kameno je udaljeno na 10tak minuta vožnje od Herceg Novog.

Region

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!