Izvanredna nekretnina uz more u Prčnju, Kotorski zaliv

ID
2.100.000€
Lokacija
Prčanj
Grad
Region
Tip
Kuća
Površina
300m2
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Površina zemljišta
1.599m2
Br. spratova
3

Predstavljamo izvanrednu nekretninu na obali mora u Prčnju, zadivljujućem selu smještenom u području Kotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a. Ova impozantna kamena nekretnina može se pohvaliti izdašnim zemljištem od 1.599 kvadratnih metara i nudi prostran životni prostor od 300 kvadratnih metara, promišljeno raspoređen na tri etaže.

Iako je nekretnini trenutno potrebno renoviranje, ona predstavlja izuzetnu priliku da napravite zadivljujući butik hotel ili luksuznu privatnu vilu sa prostranim vrtom. Sa slobodom ponovnog osmišljavanja unutrašnjeg i vanjskog prostora, možete stvoriti zaista jedinstveno i zadivljujuće okruženje koje će privući pronicljive goste ili poslužiti kao izuzetan lični odmor.

Smješten direktno na samoj obali mora, ova nekretnina ima zavidnu lokaciju koja garantuje prekrasan pogled i neposredan pristup netaknutoj vodi Bokokotorskog zaliva. Nadalje, njegova blizina oblasti Kotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a povećava njegovu privlačnost, obećavajući skladan spoj prirodnih ljepota i istorijskog značaja.

Značajno je da imovina uključuje korištenje ponte i rive. Ovaj vrijedan sadržaj ne samo da povećava privlačnost imanja, već i otvara svijet mogućnosti za aktivnosti na bazi vode i rekreativne aktivnosti.

Sa svojim idiličnim okruženjem i obećavajućim potencijalom, ova nekretnina uz more u Prčnju predstavlja uvjerljivu priliku za ulaganje u domenu nekretnina. Koristeći naprednu turističku industriju regiona i privlačnost Boke Kotorske, ova nekretnina nudi praznu platnu za pronicljive investitore ili kućevlasnike da kreiraju zadivljujući prostor koji je u skladu sa njegovim izvanrednim okruženjem.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.