Izuzetna vila sa pogledom na more na Luštici

ID
3.000.000€
Lokacija
Luštica
Grad
Region
Tip
Kuća
Površina
558m2
Opremljen
Ne
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Unutrašnja površina
432m2
Površina zemljišta
5.643m2
Terasa
126m2
Soba
6
Kupatila
7
Br. spratova
2
Parking
Da

Villa Estate sa izuzetnim pogledom na more u srcu crnogorskog poluostrva Luštica.

 Ukupna neto građevinska površina: 558m2 (uključujući strukturalne krovne terase sa staklenim balustradama i natkrivene pergole), od čega:

Neto unutrašnja stambena površina = 432m2

Terase i Pergole = 126m2

Ukupna površina parcele: 5.643m2

+ Spavaćih soba: 6

+ Kupatila: 6 (+wc)

+ Kuhinje: 2

+ Bazen: 24 x 5 m

+ Sauna: 1

Horizons Villa Estate dočarava suštinu savremenog luksuznog života, sa odjekom svog tradicionalnog crnogorskog porijekla.

Smješten u 5.643m2 osamljene šume i uređenih kamenih terasa, Horizons nudi šest dvokrevetnih spavaćih soba raspoređenih u dvije vile, dizajnirane kao integrisani životni prostor.

Fasade od krečnjaka lokalnog porijekla čine elegantan, čist moderan obris, podržan rustičnim kamenim terasastim zidovima. Stakleni otvori od poda do plafona uokviruju spektakularan panoramski pogled na jadransku obalu i Lovćen iza njih. Unutrasnji i vanjski životni prostori neprimjetno su spojeni kako bi se pružio klasični mediteranski stil života. Bioklimatske Alumil pergole, hladovinom natkrivene terase, krečnjačko popločavanje i kameni roštilj pružaju dodatni prostor za opuštanje i zabavu. Srce imanja je spektakularan bazen sa slanom vodom dug 24m (Appiani mozaici), uokviren maslinovim stablima i pokriven pergolom koja se može uvlačiti preko deko palube.

Savršeno utočište, Horizons se nalazi na vrhunskoj obalnoj padini, na pragu luksuznih igrališta i marina Luštica Bay (4km), Porto Montenegro (12km) i Međunarodni aerodrom Tivat (10km). Divlje ljepote crnogorskog primorja sa osamljenim plažama i ribarskim selima su nadomak imanja.

Ključne specifikacije imovine uključuju:

+ Šest spavaćih soba i en-suite kupatila, plus toalet za goste.

+ bazen sa slanom vodom 24m x 5m (i vanjski tuš Bossini).

+ Luksuzno specificirana završna obrada, sa kupatilima Ceramica Catalano i Royo, keramikom Ceramica Vogue, podovima Porcelanosa i rasvjetom Flos,

Vibia, Luce, Bright i C4.

+ Effe Sky sauna, dvije Nolte kuhinje sa Bosch aparatima, Alumil bioklimatska (na daljinsko upravljanje) pergola.

+ Ekološki održive Daiken toplotne pumpe obezbjeđuju klimu i podno grijanje/hlađenje.

+ Dvostruka garaža, velika ostava, pomoćne i tehničke prostorije (centralno kontrolisano CCTV i video interfon, sigurnosni i protivpožarni alarm).

+ Zatvoren ulaz i parking.

+ Povezivanje optičkim kablom, pružajući brzi internet sa širokom WiFi pokrivenošću.

Villa Layout

Nekretnini se pristupa preko sigurnog zatvorenog (video) ulaza na široki prilaz i parking. Horizons je raspoređen na dvije vile, zamišljene kao integrisani životni prostor.

Gornja vila

Prizemlje: Zastakljena ulazna recepcija u centru. Sa lijeve strane, stambeni prostor sa visokim plafonom i otvorima od poda do plafona sa pogledom na terase i prema obali. Diskretni kuhinjski dio ima caffe bar sa pogledom na originalnu kamenu ruševinu i vodi do zastakljene trpezarije koja se otvara direktno u veliku natkrivenu pergolu i voćnjak citrusa. Na ulazu desno, dvije dvokrevetne spavaće sobe sa ensuite-om, unutrašnje stepenište koje vodi do velike ostave/tehničke/i dupla garaža sa zadnje strane nekretnine.

Prvi sprat:

Cijeli 1. sprat čini glavnu spavaću sobu, sa kupatilom i dodatnom Flexi sobom (spavaća soba, garderoba, prolaz, radna soba). Središnji dio prostora visokog plafona je veliki prozor koji uokviruje spektakularan pogled na more. Lijevo, ulaz na veliku staklenu balustradu, popločanu terasu, sa panoramskim pogledom na Jadransko more i Lovćen. Desno, manja privatna krovna terasa sa staklenim balustradama sa pogledom na šumu imanja

Vani, otvoreni krečnjački popločani vrt i stepenice vode do Pool House. Sa zadnje strane imanja, uz dupli ulaz u garažu, nalazi se dodatni parking van ulice sa dvije zatvorene, video ulazne pješačke pristupne tačke.

Pool House

Prizemlje: Zastakljena ulazna recepcija u centru, koja vodi do kuhinje i dnevnog boravka otvorenog plana, okruženih velikim prozorima od poda do plafona koji gledaju na bazen. Unutrašnji prostori se neprimjetno spajaju sa zasjenjenom natkrivenom terasom za ručavanje i zabavu na otvorenom. U centru, otvarajući se dvokrilnim vratima, nalazi se Flexi soba (TV, prostor za jogu, teretanu) i ulaz u elegantnu saunu.

Smještaj u Pool House-u se sastoji od tri dvokrevetne spavaće sobe sa vlastitim kupatilima. Glavna vodi direktno do fantastičnog bazena i dvorišta. Izvan spektakularnog 24m dugog bazena sa slanom vodom uokvireno je stablima maslina i prekriveno pergolom nad palubom. U fasadnu konstrukciju ugrađen je kameni roštilj i dimnjak.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.