ID

Luksuzna vila u izgradnji na 500 metara od Porto Montenegra, Tivat

1.250.000€
Grad


260m2
Omiljene nekretnine

O nekretnini

Predstavljamo veličanstvenu luksuznu vilu na odličnoj lokaciji u Tivtu.

Ova izuzetna vila nalazi se na prostranoj parceli površine 1096m2. Sa ukupnom površinom od 260m2, ova zapanjujuća rezidencija se prostire na tri nivoa. Konstrukcija je dostigla sivu fazu, nudeći solidnu osnovu za dalje prilagođavanje. Prema projektu, vila je dizajnirana da sadrži ekskluzivne sadržaje kao što su privatna teretana, sofisticirana vinarija i primamljiv bazen.

Vila je dostupna za kupovinu u svom trenutnom stanju, što vam omogućava da istražite mogućnosti i dodate svoj lični pečat, ili alternativno, može se isporučiti kao kuća po principu ključ u ruke, potpuno završena i spremna za vaše uživanje.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da posjedujete luksuznu vilu u veoma poželjnom dijelu Tivta. Kontaktirajte nas danas za detalje o cijenama i dodatne informacije o ovoj zadivljujućoj nekretnini. Naš posvećeni tim je tu da vam pruži sve potrebne informacije i organizuje posjetu kako biste doživjeli ovu izuzetnu vilu.

Region

Dodatne informacije

3
1.096m2

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!