Plac na prodaju sa pogledom na more, Bar

ID
33.000€
Grad
Region
Tip
Plac
Površina
400m2
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Plac na prodaju sa pogledom na more, Bar, naselje Susanj 

Povrsina placa je 400 kvadratnih metara i smješten je na svega 2 km udaljenosti od mora i 2.5 km od grada, pružajući idealnu ravnotežu između urbanog života i prirodnog okruženja.
Ovaj plac predstavlja priliku da stvorite svoj vlastiti raj, kombinujući prirodne lepote sa urbanim udobnostima. Bilo da planirate izgradnju porodičnog doma, vikendice ili investiciju, ova lokacija pruža mnogo mogućnosti. 
Pogled na more, blizina grada i dostupnost svih potrebnih sadržaja čine ovaj plac izuzetno primamljivim na tržištu nekretnina.

Glavne karakteristike ovog placa uključuju:

    Pogled na more: Uživajte u spektakularnom pogledu na more koji će vam pružiti svakodnevno osećanje povezanosti sa prirodom i morem. 

    Pristup: Iako je udaljen od glavnog puta, prilaz do placa se obavlja putem makadama nekih 300m . Ovo stvara osećaj udaljenosti od gradske gužve i omogućava vam privatnost i mir. 

    Nelikvidnost: Plac trenutno nije urbanizovan, što vam omogućava kreativnu slobodu u planiranju i izgradnji svog doma. Možete ga oblikovati prema svojim željama i potrebama, stvarajući personalizovani kutak u skladu sa svojim stilom.

    Okruženje: U blizini ovog placa već su izgrađene lijepe kuće, što stvara osećaj zajednice i dodaje vrednost okolini i ukazuje na potencijal za dugoročnu valorizaciju vaše investicije.

    Gradsku struju: Sa dostupnom gradskom strujom, imaćete praktičnost i pouzdanost napajanja električnom energijom za vaš budući dom.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Slične nekretnine