Veliki plac sa kamenom kućom na prvoj liniji do mora, Dobrota, Kotor

ID
1.300.000€
Lokacija
Dobrota
Grad
Region
Tip
Plac
Površina
1.011m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Soba
4
Kupatila
2
Br. spratova
2
Parking
Da

Kuhinja: 2

Apartmana: 2

Garaža: Da

Fantastična prilika za posjedovanje kuće na obali sa velikom imovinom ili ako želite investirati i pokrenuti vlastiti ili novi biznis kao što je vlasnik hotela, sada je vaša šansa. Dobrota je mali grad u Crnoj Gori na obali Kotorskog zaliva. Proteže se nekoliko kilometara duž živopisne obale, od antičkog grada Kotora do sela Ljuta.

Kamena kuća uz more sa prekrasnim pogledom na more. Samo par koraka od mora. Kuća se sastoji od dva odvojena stana. Jedan je u prizemlju sa jednom spavaćom sobom, prostranom kuhinjom, velikim dnevnim boravkom sa trpezarijom, ostavom i renoviranim kompletnim kupatilom sa vešerajem. Ovaj apartman uključuje sobu sa blatom. Drugi je na spratu, ima tri spavaće sobe, kuhinju, dnevni boravak, kompletno kupatilo sa vešerajem. Oba apartmana imaju pogled na zaliv i more.

Kuća se nalazi na jednoj od najljepših lokacija u Dobroti, sa pristupom na oba puta (magistralni put i put uz obalu). Od obalne ceste imate 2 parkirna mjesta, a od magistralnih puteva imate 5 parkirnih mjesta plus jedna garaža.

Na ovom prekrasnom imanju od 1011 kvadratnih metara postoji dozvola za izgradnju 50 posto svog prostora sa prizemljem + 2 nivoa i potkrovlje, što ukupno iznosi 1198 kvadratnih metara, što je više nego dovoljno za izgradnju lijepog hotela sa petnaestak soba, restoran i trpezarija, kao i bazen (ima pogodnost infinity bazena).

Slične nekretnine