ID

Apartmani u kompleksu na samoj obali mora, Dobra Voda

320.000€
Grad


104m2
2
Omiljene nekretnine

O nekretnini

U ponudi je nekoliko apartman u prekrasnom kompleksu na prvoj liniji sa vlastitom plažom.
Apartmani su prostrani i svijetli.


Apartman od 104 m2, u prizemlju, sadrži predsoblje, dnevni boravak / kuhinju, dvije spavaće sobe, dva kupatila. Terasa s pogledom na more i pristupom zajedničkom bazenu i sunčalištu.

Parking u garaži se kupuje zasebno (15.000) po želji.

Apartmani se nalaze u kompleksu na obali Jadranskog mora. Unutrašnjost je dizajnirana u modernom stilu. Za ukrašavanje su korišteni najfiniji italijanski materijali. Svi stanovi su namješteni i opremljeni svim potrebnim klimatskim i kućanskim aparatima.

Odlična lokacija
Apartmani su udaljeni 9 km. od glavne autobuske i željezničke stanice, 10 km. od centra Bara i 65 km. sa aerodroma grada Tivta. Nekoliko barova i restorana te javna plaža nalaze se u radijusu od 400 metara.
Kompleks opslužuje društvo za upravljanje odgovorno za cijeli niz mjera sigurnosti, tehničkog stanja, popravki i održavanja stanova.
Stambeni kompleks je projektiran i izgrađen uzimajući u obzir stvaranje najudobnijih životnih uslova i svih potrebnih nivoa usluge. Na raspolaganju stanara, u prizemlju se nalazi fitness centar, sauna, hamam. Kompleks ima dva bazena, uređene terase i opremljenu plažu sa izlazom na more, povezan je besplatni Wi-Fi. Parking za automobile.

Region

Dodatne informacije

2
Da
6
1
2

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!