Apartmani u kompleksu na samoj obali mora, Dobra Voda

ID
320.000€
Lokacija
Dobre Vode
Grad
Region
Tip
Stan
Površina
104m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Soba
2
Kupatila
2
Br. terasa
2
Br. spratova
6
Sprat
1

U ponudi je nekoliko apartman u prekrasnom kompleksu na prvoj liniji sa vlastitom plažom.
Apartmani su prostrani i svijetli.


Apartman od 104 m2, u prizemlju, sadrži predsoblje, dnevni boravak / kuhinju, dvije spavaće sobe, dva kupatila. Terasa s pogledom na more i pristupom zajedničkom bazenu i sunčalištu.

Parking u garaži se kupuje zasebno (15.000) po želji.

Apartmani se nalaze u kompleksu na obali Jadranskog mora. Unutrašnjost je dizajnirana u modernom stilu. Za ukrašavanje su korišteni najfiniji italijanski materijali. Svi stanovi su namješteni i opremljeni svim potrebnim klimatskim i kućanskim aparatima.

Odlična lokacija
Apartmani su udaljeni 9 km. od glavne autobuske i željezničke stanice, 10 km. od centra Bara i 65 km. sa aerodroma grada Tivta. Nekoliko barova i restorana te javna plaža nalaze se u radijusu od 400 metara.
Kompleks opslužuje društvo za upravljanje odgovorno za cijeli niz mjera sigurnosti, tehničkog stanja, popravki i održavanja stanova.
Stambeni kompleks je projektiran i izgrađen uzimajući u obzir stvaranje najudobnijih životnih uslova i svih potrebnih nivoa usluge. Na raspolaganju stanara, u prizemlju se nalazi fitness centar, sauna, hamam. Kompleks ima dva bazena, uređene terase i opremljenu plažu sa izlazom na more, povezan je besplatni Wi-Fi. Parking za automobile.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.