Novo apartmansko naselje sa bazenom u Bečićima

ID
125.670€
Lokacija
Bečići
Grad
Region
Tip
Stan
Površina
53m2
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Soba
1

Novi kompleks se nalazi na padini Budvanske rivijere, u Bečićima, na živopisnom, ekološki čistom mjestu, sa jedinstvenim urbanim pejzažom. Udaljenost od gradske buke, kao i obilje vegetacije stvara atmosferu za opuštanje i spokoj. Planinski vazduh ne samo da ljeti stvara ugodnu hladnoću, već djeluje i regenerativno na cijelo tijelo. Doći će do naleta snage, živahnosti, energičnosti. Arhitekti su projektovali zgradu tako da gotovo svaki stan ima pogled na more, planine i grad. Možete uživati ​​u prekrasnim pogledima, u pravom estetskom užitku.
Posebnost kompleksa je što se nalazi na 10 minuta od bečićkog nasipa, u neposrednoj blizini ključne infrastrukture i zabavnih sadržaja. Za šetnje i rekreaciju šetalište je dugačko 7 km, 3 velike plaže su na pješačkoj udaljenosti. Do starog grada Budve uz nasip 20 minuta pješice. Aerodrom Tivat 30 minuta autom, Podgorica 1 sat.
Stanovnicima se nudi krovni bazen u kojem se možete sunčati i uživati ​​u odličnom pogledu na more, natkriveni podzemni parking za 69 mjesta sa individualnim ostavama i udobno dvorište sa sjenicom i mjestom za roštiljanje.
Izgradnja je počela 2021
Završetak izgradnje 2024
Za više informacija, preuzmite brošuru sa naše web stranice ili kontaktirajte našeg agenta.