Penthouse sa tri spavaće sobe i pogledom na more u luksuznom kompleksu Dukley Gardens

ID
3.000.000€
Lokacija
Budva
Grad
Region
Tip
Stan
Površina
453m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Unutrašnja površina
259m2
Terasa
194m2
Soba
3
Kupatila
3
Parking
Da

Na prodaju je trosoban penthouse sa pogledom na Jadransko more u luksuznom kompleksu Dukley Gardens

Struktura penthausa: prvi nivo - tri spavaće sobe, tri kupatila, trpezarija sa kuhinjom i odvojenim prostorom za sjedenje, prostrani dnevni boravak i velika terasa sa trpezarijom i dnevnim prostorom, ostave;
drugi nivo: prostrana terasa sa jacuzzijem, tušem i prostorom za sjedenje

Objekat se nalazi na poluostrvu Zavala, u srcu užurbane Budvanske rivijere u Crnoj Gori. Dukley Gardens se smatra jednim od najboljih luksuznih stambenih kompleksa na Mediteranu. Karakteriše ga bujna vegetacija i pogled na morsku obalu, kompleks se nalazi nasuprot šarmantnog Starog grada Budve. Odavde možete uživati ​​u zadivljujućim pogledima na Jadransko more i ostrvo Sveti Nikola koji je zadržao svoju izvornu ljepotu.
Svaka rezidencija, izgrađena po najvišim međunarodnim standardima, ima prostrane vanjske životne prostore.
Luksuzno unutrašnje uređenje stanova - od ugradbenih kuhinja, odlične opreme i sanitarije do vrhunskih kućanskih aparata - izvedeno je na najvišem nivou, a dizajn je razvijen sa povećanom pažnjom na kvalitet i svaki detalj.

Rezidencija u DukleyGardensu opremljena je najsavremenijim sigurnosnim sistemom "pametne kuće", koji se može kontrolisati daljinski putem ličnog uređaja koji ima svaki vlasnik nekretnine. Rasvjeta i kontrola klime u svakom stanu, kao i multimedijalni sistemi, sigurnosni sistemi i video nadzor se lako mogu podesiti pomoću pametnog telefona ili tableta.
Dok nudi vrhunsku infrastrukturu hotela sa pet zvezdica, Dukley pruža izuzetnu ličnu uslugu svojim stanovnicima. Stanovnici imaju na raspolaganju konsijerž tim koji radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji, spreman da ispuni svaki zahtjev, od upravljanja imovinom i održavanja, do organizovanja raznih događaja i izleta, kao i pravljenja rezervacija. Ova usluga daje vlasnicima stanova više slobodnog vremena kada su u rezidenciji, a takođe osigurava sigurnost i privatnost svakog stana kada u njemu niko ne živi.

U sklopu kompleksa nalazi se Dukley Beach Lounge, moderan restoran modernog uređenja, gdje možete uživati ​​u ukusnom sezonskom meniju domaće i kontinentalne kuhinje, kao i u vinskoj karti sa vinima iz cijelog svijeta. Cijenićete profesionalnu uslugu i prekrasan panoramski pogled na Jadransko more.
Stanovnici kompleksa Dukley članovi su najmodernijeg beach kluba u Crnoj Gori, Dukley Beach Club: na raspolaganju su im ležaljke, suncobrani, lične kućice na plaži, kompletan spektar usluga osoblja na plaži, DJ-eva i spasilaca, kao i dnevni meni i veliki izbor koktela, vina i alkoholnih pića.