ID

Potpuno namješten dvosoban stan sa pogledom na more u kompleksu sa bazenom, Petrovac - Budva

159.000€
Grad


71m2
2
Omiljene nekretnine

O nekretnini

Lift: Da
Parking: Moguće je iznajmiti jedno parking mesto za 5 €/dan u letnjoj sezoni, a van sezone besplatno.

Stan se nalazi na 1. spratu od ukupno 4 sprata.
Stan je miran, sa strane, na zelenim površinama i malom potoku. Kompleks je izgrađen 2008/2009. Sadrži bazen sa ležaljkama, a dodatna sjedala su dostupna napolju. Do šetališta se stiže za 10 minuta pješke, a prodavnice su još bliže.

Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka sa čajnom kuhinjom, koja je odvojena pultom koja služi kao trpezarija, dvije spavaće sobe (jedna se koristi kao radna soba), kupatila sa kadom i toaleta za goste (oba kupatila su sa prozorima). Veliki balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka i radne sobe ima pogled na more. Pod je popločan.

Kuhinja je opremljena šporetom (4 ploče), peć sa cirkulirajućim vazduhom i velikim frižiderom/zamrzivačem kompanije Samsung (naročito tih, star oko 2 godine) i gornjim i donjim ormarićima.

Stan je namješten i dobro opremljen sa klimom i za hladnije dane sa radijatorima. U gostinjskom WC-u nalazi se veš masina. Balkon ima tendu, svi veći prozori imaju vanjske i unutrašnje roletne i/ili zavjese. Vlasnici su koristili stan tokom cijele godine i obezbijedili adekvatan plakar. Fotelja i sofa u dnevnom boravku mogu se pretvoriti u krevet za goste.
Stan je djelimično renoviran i novonamješten 2022. i 2023. godine. U kupatilu je ugrađen i infracrveni grijač.

Vrlo dobra lokacija kako za stanovanje tako i za iznajmljivanje. Ima kompaniju za menadžment imovine koja se brine o održavanju i čišćenju kompleksa i, ako je potrebno, brine i o apartmanima, uključujući usluge iznajmljivanja. Godišnja naknada je 1000€.

Region

Dodatne informacije

2
Da
1

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!