Stan u luksuznom kompleksu Dukley, Budva

ID
1.150.000€
Grad
Region
Tip
Stan
Površina
179m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Soba
2
Kupatila
2
Parking
Da

Prodaje se stan u zatvorenom klubskom kompleksu Dukley, na poluostrvu Zavala, Budva.
Ukupna površina 179 m2
Struktura apartmana: prostrana terasa sa jedinstvenim panoramskim pogledom na more, gdje možete gledati najljepše izlaske i zalaske sunca. Dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, dva kupatila sa Villeroy & Bosh aparatima, garderoba. Sve je opremljeno skupim italijanskim nameštajem i tehnikom, i potpuno je spremno za stanovanje. Ovo je jedna od rijetkih vila koja ima vlastiti lift sa parkinga. Na parkingu se nalazi stanica za punjenje električnih vozila. U cijenu vile uključena je propusnica za jedno vozilo. Ovo je ujedno i jedna od rijetkih vila koje se ne nalaze u dnu kompleksa - nema staza ispod prozora, tako da nema stranaca ili susjeda na vidiku.
Teritorija elitnog Dukley kompleksa ima obezbjeđenje 24/7, moderan sistem video nadzora, sistem pametne kuće, ograđeni prostor, profesionalnu uslugu konsijerža, privatne plaže, kafiće i restorane (uključujući i na samoj obali), spa kompleks i bazen, golf kolica za susret i prevoz gostiju i čamac od starog grada Budve do pristaništa kompleksa svakih sat vremena. Tu je i pristanište za male čamce.
Zahvaljujući povoljnoj lokaciji, stanovnici kompleksa nalaze se u samom centru kulturnog života grada, na pješačkoj udaljenosti od nasipa i šetališta.
Postoji mogućnost da svoju jahtu smjestite u budvanskoj marini.
Za više detalja kontaktirajte nas.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.