Stan u novogradnji sa garažom u Bečićima

ID
158.000€
Lokacija
Bečići
Grad
Region
Tip
Stan
Površina
38m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Soba
1
Kupatila
1
Br. terasa
1
Sprat
2
Parking
Da

Predstavljamo fantastičan jednosoban stan dostupan za prodaju u novoizgrađenoj zgradi, upotpunjen dodatnim pogodnostima garaže, a sve se nalazi u željenoj zoni Bečića.

     Ukupna površina: Komfornih 38m²

     Raspored stana: Stan obuhvata promišljeno dizajniran dnevni boravak, neprimjetno integrisan sa dobro opremljenom kuhinjom. Osim toga, ima moderno kupatilo, udobnu spavaću sobu i predivnu terasu sa koje se pruža zadivljujući pogled na more. Stan je namješten i opremljen najkvalitetnijim aparatima, što osigurava da je odmah useljiv.

     Garaža: Ova nekretnina uključuje traženi garažni prostor u okviru sigurnog podzemnog parkinga, površine 12m². Ova funkcija dodaje značajnu vrijednost i udobnost vašem svakodnevnom životu.

     Potencijal za iznajmljivanje: Stan ima odličan potencijal kao nekretnina za iznajmljivanje, osiguravajući unosnu priliku za ulaganje.

     Dokumentacija: Nekretnina ima čistu i urednu dokumentaciju, što pojednostavljuje proces kupovine.

Lokacija apartmana je odlična, pozicioniran samo 600 metara od svjetlucavog mora. Takođe ima koristi od blizine osnovnih sadržaja, uključujući supermarkete, poštu i autobusku stanicu. Osim toga, obližnje prostrano šetalište Bečići mami nizom popularnih restorana i hotela, obećavajući privlačno i živopisno okruženje.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.