ID

Veoma prostran namješten stan 400m od bečićke plaže

214.600€
Grad


74m2
1
Omiljene nekretnine

O nekretnini

Prodaje se veoma prostrana garsonjera, namještena i nalazi se samo 400 metara od popularne plaže u Bečićima.
Površina - 74m2 + 20m2 terasa
Stan se nalazi u poznatom stambenom kompleksu u Bečićima. Kompleks je dobro održavan, okružen zelenilom, ima podzemnu garažu, dječije igralište, bazen, restoran, veoma kvalitetno izgrađen.
Stan je nov, sastoji se od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, terase. Svi materijali korišteni u gradnji su kvalitetni, ulazna vrata su ojačana, stan ima portafon sa kamerom. Postavljeni su grijani podovi i klima uređaji. Nameštaj se izrađuje po narudžbini, prema individualnim merama.
Dokumenti bez tereta, bez poreza na kupovinu.
Bečići su jedno od najatraktivnijih mjesta na crnogorskom primorju, pa se ovaj stan smatra odličnom investicijom sa zagarantovanim mogućim prihodom prilikom izdavanja u ljetnoj sezoni.
Ova ponuda može biti odlična investicija kako za vlastito stanovanje tako i za iznajmljivanje turistima, s obzirom na popularnost plaže i atraktivnost Bečića kao turističkog odredišta.
Za više detalja kontaktirajte nas.

Region

Dodatne informacije

1
Da
1

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!