Veliki plac u selu Plana, Kolašin

ID
450.000€
Lokacija
Kolašin
Grad
Tip
Plac
Površina
15.000m2
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Prodaje se plac pogodan za rezvoj eko turizma u selu Plana, udaljen 4km od centra Kolašina.
Prostire se na 15.000 m2 i prekriven je travom, jednim dijelom neravan, i pogodan za ekološku proizvodnju raznih kultura kao i za izgradnju.

Autoput koji će ubrzo povezati Kolašin i Podgoricu značajno će skratiti vrijeme i komfor putovanja i bolje povezati lokaciju sa ostalim djelovima Crne Gore, kako centralnim tako i primorskim, te Vam ni more neće biti daleko.
Placu se pristupa sa asfaltnog puta koji je udaljen na nekih 70m. U blizini, na oko 100m, je i gradski vodovod.
Sa placa se pruža odličan pogled na Sinjajevinu kao i na Kape Moračke, a donjim dijelom po širini plac izlazi na rijeku Plašnicu koja se dalje uliva u Taru koju nazivaju i ,,Suzom Evrope" što bi trebalo da oduševi sve ljubitelje raftinga. Pored odličnih pogleda, aktraktivnosti nekretnine pomaže i blizina lokalnim ski centrima, od kojih je najbliža Planina Bjelasica sa ski centrom Kolašin 1.450 koji je udaljen na nekih 20 minuta vožnje, kao i logorište Gradina koje se nalazi na 2km i do kojeg je moguće doći i pješke. Do centra Kolašina se stiže za par minuta vožnjom tako da su sem prirode i prodavnice i restorani, kao i ostale pogodnosti grada, na dohvat ruke.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Slične nekretnine