ID

Jedinstvena velika parcela duz same litice uz more, Zagora Glavaticici

1.485.000€
Grad


11.000m2
Omiljene nekretnine

O nekretnini

Duz samog ruba morske litice, na nadmorskoj visini od 75m poizcionirana je ova izuzetna parcela od 11.000m2, pravilnog pravougaonog obilka, i sa panoramskim pogledom od hrvatske do albanske obale. Cini je ukupno sest manjih katastarskih parcela sa razradjenim kolskim prilazima.
Nesvakidasnja, izuzetno atraktivna pozicija u zelenom i mirnom okruzenju, povezana je sirokim kolskim putem, a istovremeno daleko od gradske vreve.
Nekada je ovo bilo poznato vinogradarsko podrucje.
Savrsena za gradnju hotela ili turistickih vila, ova parcela je obuhvacena planom razvoja od opsteg javnog interesa, i planske smjernice za buducu gradnju dobijaju se direktno od Ministarstvo urbanizma RCG, a ne kroz podrucne jedinice gradskog urbanizma.
Najblize divlje plaze (Zagorski Pijesak, Glavaticici...) su na samo par minuta laganog hoda, a najblize uredjene atraktivne plaze Jaz, Ploce.., su na oko 4km od placa.
Udaljenost od Budve je oko 8km, a od Kotora i Tivta oko 20km.

Region

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!