ID

Mövenpick rezidencije na prodaju, Risan.

Grad


50m2
1
Omiljene nekretnine

O nekretnini

Ovaj novi Mövenpick kompleks nudi šezdeset šest prostranih rezidencija na obali mora u Bokokotorskom zalivu, dostupnih u opcijama sa jednom, dvije i tri spavaće sobe. Smještene na pješčanim obalama ovog UNESCO-om zaštićenog područja, ove nekretnine u slobodnom vlasništvu kombinuju zadivljujuću prirodnu ljepotu sa luksuznim načinom života.

Stanovnici će uživati u uslugama sa 5 zvjezdica, vrhunskim sadržajima i izvrsnoj gastronomiji, sve uz podršku švajcarskog gostoprimstva Mövenpick-a. Smješten u jednoj od najljepših lokacija u Crnoj Gori, ovaj rizort pruža savršeno okruženje za dinamičan i zdrav način života.

Ove svijetle i prostrane rezidencije imaju privatne terase i velike klizne prozore koji ispunjavaju unutrašnjost prirodnim svjetlom i nude zadivljujući pogled na Bokokotorski zaliv.

Svaki dom dolazi potpuno opremljen sa visokokvalitetnim elementima, u neutralnim tonovima bež, maslinaste i kamene boje, sa drvenim detaljima koji se stapaju s prirodnim okruženjem. Kupatila su dizajnirana sa samostojećim kadama, dvostrukim umivaonicima i mramornim završnim obradama.

Rezidencije sa jednom spavaćom sobom se kreću od 50 m² do 65 m², sa terasom/baštom od 74 m² do 84 m², počevši od 452.500 eura. Rezidencije sa dvije spavaće sobe se kreću od 87 m² do 129 m², sa terasom od 115 m² do 148 m², počevši od 696.309 eura. Rezidencije sa tri spavaće sobe sa terasom/baštom se kreću od 182 m² do 230 m², počevši od 1.950.000 eura. Penthouse rezidencije se kreću od 286 m² do 378 m², počevši od 2.521.280 eura.

Region

Dodatne informacije

1

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!