Potpuno nova i fino namještena vila na poluostrvu Luštica

ID
950.000€
Lokacija
Luštica
Grad
Region
Tip
Kuća
Površina
205m2
Opremljen
Da
Omiljene nekretnine

Opis nekretnine

Površina zemljišta
587m2
Soba
3
Kupatila
2
Br. spratova
1
Parking
Da

Ova novoizgrađena vila nalazi se u Ponte Veslu, malom naselju na poluostrvu Luštica na otvorenom moru. Prekrasna plaža udaljena je samo 100 metara od objekta, Luštica Bay je udaljen 5 km, dok je Tivat udaljen 20 km.
Ova vila ima 205 m2 stambenog prostora sa dodatnih 115 m2 ostave, tehničkih prostorija, saune i tursko kupatilo. Parcela je 587 m2 sa zrelim stablima maslina.
Prizemlje se sastoji od dvije velike spavaće sobe od kojih jedna ima garderobni ormar, jedno kupatilo, vešeraj i prostrani dnevni boravak od ukupno 110 m2.
Glavna spavaća soba sa sopstvenim kupatilom i garderoberom se nalazi na prvom spratu. Prostrani dnevni boravak, sa trpezarijom i modernom kuhinjom su takođe na ovom nivou. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu sa pogledom na more.
Sve sobe imaju centralno grijanje i klima uređaje, osim toga u dnevnom boravku na prvom spratu je kamin. Sve terase imaju pogled na more. Sva unutrašnja vrata i podovi su od hrastovine, prozori i vrata na terase su od aluminijuma i imaju duplo staklo. Rezervoar vode je 28 m3, a septička jama je 30 m3.
Fasada je napravljena od kamena lokalnog porijekla.

Nekretnina je u postupku legalizacije.

Kontakt forma

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.