ID

Odlični placevi na vrhunskoj lokaciji u Reževićima

1.249.000€
Grad


Omiljene nekretnine

O nekretnini

Na prodaju je zemljište koje se nalazi na veoma traženom dijelu crnogorskog primorja, sa očaravajućim pogledom na more i nezaboravnim okruženjem. U ponudi su dva placa slične površine i pozicije - prvi površine 3.568m2 a drugi 3.622m2. Oba placa su pravilnog oblika, prostiru se od glavne magistrale sve do litice iznad mora pa time omogućavaju budućim vlasnicima nekretnina panoramski pogled na more i crnogorsku obalu. Poznate plaže Drobni pijesak i Perazića Do su udaljene samo 2 kilometra.

Svi neophodni priključci za plac se nalaze u neposrednoj blizini, a prema urbanističkom planu ova oblast je namjenjena za gradnju turističkih naselja. Prema tome, ovi placevi predstavljaju nezaobilaznu priliku za investitore i gradnju kompleksa mediteranskih vila na jednoj od najtraženijih lokacija u mjestu koje se brzo razvija.

Region

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!