ID

Jednosoban stan na odličnoj lokaciji u Budvi

115.000€
Grad


59m2
1
Omiljene nekretnine

O nekretnini

Prodaje se prostrani jednosoban stan unutrašnje površine 52m2 sa dodatnih 7m2 balkona koji ima pogled na grad. Nalazi se na četvrtom (poslednjem) spratu u planski građenom naselju koje posjeduje dvorište sa mnoštvom zelenila i sportske terene, škola i vrtić su udaljeni svega par minuta kao i ostali sadržaji poput marketa i restorana. Plaža je udaljena oko 700 metara. Zgrada ne posjeduje lift.

Stan se sastoji od velikog ulaznog hodnika, trpezarije i kuhinje sa šankom, dnevne sobe, balkona, spavaće sobe i kupatila. Plafon u stanu je dva metra visok na najnižoj, a četiri metra visok na najvišoj tački što stvara osjećaj prostranosti u svim prostorijama. Iznad trpezarije se nalazi i galerija koja može da posluži kao ostava za stvari ili soba za rekreaciju. Kompletno je namješten i opremljen svom tehnikom, posjeduje i ugrađenu peć na pelet i dva klima uređaja.
Takođe, svi vlasnici stanova u zgradi imaju pristup zajedničkoj ostavi u prizemlju zgrade, veoma korisnoj za odlaganje i čuvanje gabaritnijih stvari.

Odlična nekretnina za porodični život i duži boravak, smještena na vrhunskoj lokaciji i u veoma kvalitetnoj zgradi. Kontaktirajte nas za više informacija o ovoj ponudi!

Region

Dodatne informacije

1
Da
4

Javite se da dobijete više informacija

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Porto

Kupite nekretninu u Crnoj Gori pomoću našeg Vodiča za kupovinu

Dobijte stručne uvide uz naš BESPLATNI vodič za kupovinu nekretnina u Crnoj Gori! Kreirali su ga profesionalci sa decenijama u poslovanju nekretninama. Samo unesite svoj email i započnite svoje putovanje do savršene nekretnine već danas!